COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Produse

Aici gasesti caracteristicile generale ale acumulatorilor moto/auto/UPS, a redresoarelor ABSAAR si a categoriilor din care apartin.

ACUMULATORI MOTO
Toti acumulatorii sunt marcati prin eticheta de produs, eticheta avertizoare (in general situata pe capac sau pe partea din spate a carcasei) si seria de fabricatie.

  1. VOLTON
  2. VARTA

Pentru vizualizarea produselor si a caracteristicilor acestora, accesati site-ul nostru www.bateriimoto.ro

ACUMULATORI AUTO
Toti acumulatorii sunt marcati prin eticheta de produs, eticheta avertizoare, seria de fabricatie. 

  1. ROMBAT                                    

a. Acumulatori auto Rombat- Caracteristici

Cyclon Calciu  
Gama Cyclon Calciu cuprinde baterii auto Rombat destinate autoturismelor de capacitate mica si medie: 12V x 44, 55, 56, 65, 66 Ah. Capacele cu indicator de stare, care arata gradul de incarcare a bateriei, gratarele expandate din aliaj PbCa, manerele pentru manipularea usoara sunt caracteristicile acestei game.
Calciu 
Gama Calciu cuprinde baterii auto Rombat destinate autoturismelor de capacitate mica si medie: 12V x 62, 72 Ah. Aceasta gama pastreaza caracteristicile gamei anterioare, Cyclon Calciu, diferentiandu-se insa prin capacitati si dimensiuni.
Tornada  
Gama Tornada cuprinde baterii auto Rombat destinate autoturismelor de capacitate mica si medie: 12V x 50, 55, 60, 70, 80 Ah. Bateriile auto apartinand acestei game, detin curent de demaraj mai mare si o durata de viata prelungita. Au o rezistenta marita la exploatarea in cicluri (incarcat-descarcat) si rezistenta la vibratii. Capacele kamina cu indicator de stare si arestor de flacara integrat, gratarele expandate din aliaj PbCa sunt caracteristici care sustin performanta acestor baterii.
Pilot
Gama Pilot cuprinde baterii auto Rombat destinate autoturismelor de capacitate mica si medie si autoutilitarelor: 12V x 35, 77, 88, 100, 105, 110 Ah. Placile au la baza gratare turnate dintr-un aliaj de PbSb 1,7% cu Se, separatorii sunt din polietilena. Bateriile auto Pilot sunt recomandate pentru motoare Diesel (exceptie face bateria 12V x 35 Ah, potrivita pentru Matiz sau Tico).
Terra
Gama Terra cuprinde baterii auto Rombat destinate autovehiculelor transport marfa, utilajelor agricole, autobuzelor: 12V x 125, 135, 143, 154, 180, 210, 225 Ah. Bateriile Terra au o putere mare de demaraj, indiferent de sezon, gratarele radiale sunt fabricate din aliaj PbSb 2,5%, separatorii sunt din polietilena si detin o rezistenta buna datorita modului de impanare si a adezivului de rigidizare.
Terra Professional
Gama Terra Professional cuprinde baterii auto Rombat destinate autocamioanelor, tractoarelor: 12V x 154, 180, 225 Ah. Aceasta gama se diferentiaza datorita unei mai bune rezistente la vibratii si duratei de viata sporita.
Premier
Gama Premier cuprinde baterii auto Rombat destinate autovehiculelor noi, de capacitate mica, cu consumatori electrici suplimentari: 12V x 50, 60, 70 Ah. Comparativ cu gama Cyclon, Premier asigura curent de demaraj mare cu 30%, rezistenta marita la exploatarea in cicluri (incarcat-descarcat), etansare totala datorita capacelor cu dopuri unisens si contact mai bun intre masa activa si gratar, datorita separatorilor PolyFX cu fibra polyesterica.

b. Garantia acumulatorilor auto Rombat - garantia este de 24 luni, 12 luni doar pentru acumulatorii din gama Magma, de 150 si 180 Ah si 6 luni pentru autoturismele care circula in regim de TAXI sau Scoala de soferi

2. VARTA

a. Acumulatori auto Varta- Caracteristici

Black Dynamic
Aceasta gama de acumulatori auto Varta este destinata vehiculelor de capacitate mica si mai vechi, care au un necesar de energie redus. Black Dynamic castiga prin raportul remarcabil dintre pret si performanta.
Blue Dynamic
Acumulatorii auto din aceasta gama sunt cei mai vanduti acumulatori Varta de pe piata fiind apreciati pentru capacitatea sporita, durata de functionare mai mare, a pornirii la rece si a fiabilitatii. Acesti acumulatori sunt destinati vehiculelor din toate clasele.
Silver Dynamic
Produsul de top a gamei de acumulatori auto Varta este acumulatorul Silver Dynamic. Aceasta gama se caracterizeaza printr-o performanta de pornire la rece deosebit de inalta precum si prin rezerve de capacitate extreme. Ea este recomandata vehiculelor cu multi consumatori electrici si in special motoarelor Diesel.

b. Garantia acumulatorilor auto Varta

Varta ofera garantie de 24 de luni pentru acumulatorii auto montati pe autoturisme si autocamioane si 6 luni in cazul folosirii acestora in regim de Taxi, Scoala de soferi sau distributie.

3. REDRESOARELE ABSAAR
ABSAAR este o companie germana de renume, cu experienta in domeniu de peste 40 de ani. Toate componentele redresoarelor Absaar sunt fabricate si asamblate in fabrica proprie, accentuand astfel ideea "calitate made in germany" pe care aceasta companie o promoveaza cu succes.
Produsele Absaar sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde fiind certificate international.
Tipurile de redresoare pe care le comercializam sunt:

1 A 6/12 V Automatic - recomandat incarcarii acumulatorilor moto cu capacitati cuprinse intre 1-20 Ah
3.5 A 6/12 V Automatic- recomandat incarcarii acumulatorilor moto cu capacitati cuprinse intre 1-75 Ah
6 A 12V Standard - recomandat incarcarii acumulatorilor moto si auto, cu capacitati cuprinse intre 15-60 Ah
8 A 6/12 V Standard- recomandat incarcarii acumulatorilor moto si auto, cu capacitati cuprinse intre 18-80 Ah
9 A 12V Automatic- recomandat incarcarii acumulatorilor auto cu capacitati cuprinse intre 20-90 Ah
11 A 12 V Automatic- recomandat incarcarii acumulatorilor moto si auto cu capacitati cuprinse intre 25-120 Ah
11 A 12 V Automatic (maner, carcasa de plastic) - recomandat incarcarii acumulatorilor moto si auto cu capacitati cuprinse intre 25-120 Ah
30 A 12/24 V Profesional- recomandat incarcarii acumulatorilor auto cu capacitati cuprinse intre 30-350 Ah

Starterul ABSAAR JP2500
Acest aparat ofera asistenta independenta la pornire, puntand fi folosit pe orice vehicul cu capacitatea maxima de 2500 cc, doar pentru acumulatori de 12V. Este dotat cu USB, permitand incarcarea oricarui dispozitiv electric (telefon, MP3 etc) si cu o lampa cu 6 leduri.
ATENTIE! Starterul ABSAAR nu este redresor si nu tine locul unuia. Nu se pot incarca acumulatori.

4. Acumulatori UPS VOLTON

VESNA GC SRL comercializeaza acumulatori stationari UPS VOLTON de 6V (4.5 Ah, 12 Ah) sau 12V (7.2 Ah, 12 Ah, 20 Ah)
Acestia pot fi folositi in cicluri de utilizare pentru echipamente de masurare, fotografice, de iluminat, de stocare a energiei solare sau eoliene si in regim stand-by pentru echipamente de comunicatii, sisteme de alarma si de incendiu, surse de alimentare UPS etc.
Acumulatorii UPS VOLTON  sunt creati dupa tehnologia AGM VRLA (Valve regulated lead-acid battery / absorbed glass mat), ce permite imobilizarea electrolitului in separatorii din fibra de sticla din interiorul bacurilor si transformarea lui in "electrolit fix" (gel). Constructia acumulatorilor UPS VOLTON impiedica scurgerile de electrolit si le confera o rata scazuta de descarcare.