COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?
curier, TNT
fancourier
posta romana

livrare


Produsul va fi livrat in cel mai scurt timp, in functie de modul de livrare dorit:

  • prin curier rapid, 20 RON (redresor Absaar, baterie moto) sau 30 RON (baterie auto - atentie! nu toate bateriile auto pot fi livrate prin curier) , in 24/48 ore de la data comenzii (livrarea se face la adresa mentionata de dumneavoastra in formularul de comanda) .
Fan Courier: Va rugam sa consultati lista din josul paginii, pentru a verifica daca localitatea dumneavostra se afla in lista locatiilor Fan Courier. In caz contrar se taxeaza 0.8 RON/km, de la cea mai apropiata locatie!!!

TNT curier: Curierul TNT poate livra produsul in orice localitate din Romania, fara costuri suplimentare si kilometrii exteriori.

Persoanelor carora le este livrat un acumulator auto prin curier, sunt scutite de predarea acumulatorului uzat la schimb. Recomandam predarea acelui acumulator oricarui centru specializat de colectare a deseurilor.
  • prin Posta, 10 RON (doar pentru bateriile moto si redresoarele Absaar), 48/72 ore de la data comenzii (coletul se va ridica personal, pe baza cartii de identitate, de la Oficiul Postal aferent adresei dumneavoastre de domiciliu sau adresei de destinatie).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plata se va face in sistem ramburs. Astfel, veti face plata in momentul in care veti primi produsul de la curier/Posta. La pretul corespunzator fiecarei baterii moto, se va adauga costul transportului. ( Exemplu: produsul comandat costa 100 RON + costul transportului (10,20 sau 30 RON) = valoarea rambursata (110,120 sau 130 RON)).

Orar VESNA: L-V de la 9:00-16:30
In aceste intervale de timp va putem onora promt comenzile.

IMPORTANT! Acumulatorii auto ROMBAT din gama Cyclon, Terra si 12V x 35 Ah Pilot, se livreaza doar in Cluj.

PENTRU ORICE PROBLEMA, SUNATI-NE SI VOM REMEDIA SITUATIA CAT DE REPEDE POSIBIL.