COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Acumulatori auto

 
Care este produsul pe care il cautati?

Exigentele pe care le aveti, suma pe care doriti sa o investiti intr-un astfel de produs, tipul si capacitatea autovehiculului pe care il detineti, sunt premisele de la care porniti in achizitionarea unui acumulator auto dar si cele care va determina sa alegeti un anumit tip de acumulator.
In acest sens, va punem la dispozitie o gama variata de produse, pentru a va usura munca de cercetare pe care o depuneti in cautarea acumulatorului auto potrivit.

Ce acumulator auto este potrivit pentru masina mea?

Depinde de multi factori: o masina moderna, care are numerosi consumatori electrici suplimentari, are un consum electric mare. In schimb, o masina mai veche, cu motorul mai mic, are un consum electric mai mic.
****consumatori electrici suplimentari = sisteme audio, faruri Xenon, incalzitoare suplimentare, etc.

Ce tip de acumulator auto sa aleg?

Va oferim acumulatori auto cunoscute, ca Rombat si Varta. Cititi caracteristicile tehnice si functionale ale fiecarei game si mai apoi verificati compatibilitatea acestora cu tipul de motor pe care il detineti, pentru a spori eficienta si a obtine performanta dorita. De asemenea, respectati cu strictete recomandarile pe care vi le oferim.
Daca nu stiti ce acumulator auto sa alegeti, contactati-ne: office@vesna.ro, 0364800396 sau 0744150109.

Cum caut un acumulator auto?

Consultati catalogul de produse din partea stanga a paginii. Caracteristicile generale a fiecarei game de acumulatori auto, o veti gasi in categoria Produse din bara de mediu a site-ului.

Ai intrebari legate de acumulatorii auto? Foloseste formularul nostru de contact si vom incerca sa iti dam raspunsurile pe care le cauti in cel mai scurt timp.